Yhteystiedot

YHTEYSTIEDOT

Solid escape room Oy sijaitsee aivan Käpylän aseman ja Tuusulanväylän vieressä osoitteessa Läkkisepäntie 20 A. Kotipaikkamme on Helsinki.

Paikalle pääsee erittäin helposti junalla ja myös bussit pysähtyvät aivan tilojemme välittömässä läheisyydessä.

Sijaintimme Tuusulanväylän läheisyydessä tekee omalla autolla saapumisesta helppoa ja Läkkisepäntien varrella on iltaisin ja viikonloppuisin runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Solid escape room sijaitsee oranssissa rakennuksessa Läkkisepäntien pohjoispuolella. Samassa kiinteistössä sijaitsee muun muassa autokorjaamo ja tanssistudio. Tilojemme sisäänkäynti on tämän rakennuksen pienellä sisäpihalla, jolle pääsee kiipeämällä lyhyen mutta jyrkän ylämäen Läkkisepäntieltä. Ovi tiloihimme on ylämäen jälkeen oikealla. Oikealla ovella on kylttimme. Pelaajat tullaan hakemaan tältä ovelta noin 15 minuuttia ennen heidän pakopelinsä alkua. Paikalle ei kannata saapua paljon tätä aikaisemmin, jotta odotteluajasta ulkona ei tule liian pitkä. Oven edessä on kuitenkin lippa, joten suuremmalta kastumiselta pitäisi sateen sattuessa välttyä.

Jos teillä on kysyttävää tai haluatte varata kalenterin ulkopuolisia peliaikoja,  meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla. Solid escape room Helsinki on auki vain silloin, kun meillä on ajanvarauksia, joten pelinne on varattava ennakkoon.

Puhelinnumero: 040 754 2245
Sähköpostiosoite: info@solidescaperoom.fi

Solid escape room Oy
Läkkisepäntie 20 A
00620 Helsinki

 

Aukioloajat:

Solid escape room on auki seuraavasti: ma–pe 17.00–21.30, la–su 10.00–20.30. Arki-iltaisin pakopelit alkavat 17.00, 18.30 ja 20.00, viikonloppuisin 10.00, 11.30, 13.00, 14.30, 16.00, 17.30, ja 19.00. Yksi pakohuonepeli kestää tunnin, vaikka varauskalenterissa sille on huoneen valmistelua ja sääntöjen läpikäyntiä varten varattu 1,5 h aikaa.

Huom! Myös kalenterin ulkopuolisia aikoja on varattavissa, mutta niitä varten on tehtävä erillinen kysely puhelimitse tai sähköpostilla.

Sijainti kartalla:

Saapuminen

 

Solid Escape Room: Ota yhteyttä nyt!

Jos rakastat haastaa itsesi hämmästyttävillä pulmilla ja kiehtovilla tarinoilla, pakohuoneet on pakko kokeilla ämpäri-luettelossasi. Nauti elämäsi jännityksestä ja testaa järkeäsi Suomen kaikkein vauhdikkaimmalla pakohuoneella. 

Kutsu ystäväsi pelaamaan roolipelejä erilaisissa hahmoissa mielikuvituksellisissa ja mukaansatempaavissa tarinoissamme, kun murtaudut koodeja ja ratkaiset pulmia rajoitetun ajan. Tunne jännitys juoksevan selkärangallesi, kun haastat paeta jokaisesta huoneesta vahingoittumattomana. 

Koe selkärangan kihelmöivä vuorovaikutus ja sydäntä pysäyttävät reaaliaikaiset toiminnot, jotka saavat sinut tuntemaan olevasi trilleri-elokuvasi pää tähti. Älä lukitse hauskaa. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ja tarjouksia Solid Escape Roomista!

Ota yhteyttä

Saadaksesi hauskan ja jännittävän kokemuksen toisin kuin muut, kutsumme sinut Solid Escape Room Helsinkiin. Olemme aivan Kapylan aseman ja Tuusulanvaylan vieressä osoitteessa Lakkisepantie 20 A. Se on helposti saavutettavissa oleva paikka, jonne pääsee välittömästi juna- tai bussimatkan jälkeen. 

Haluamme tehdä asiat sinulle helpoksi, ja siksi lähialueemme sijainti on tehty helposti saavutettavaksi autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Sinun ei tarvitse edes huolehtia pysäköintitilasta, koska meillä on se jo valmiina.  

Tarkempia ohjeita siitä, miten voit tavoittaa meidät, olemme listanneet kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sijainnistamme:

  • Ensinnäkin, olemme oranssissa rakennuksessa Flap Blackouts -kaupan pohjoispuolella. Se on rakennus, jota käyttävät muut kaupat, kuten autokorjaamo ja tanssistudio. 
  • Saavuttuasi rakennukseen voit etsiä sisäänkäyntiämme rakennuksen pieneltä sisäpihalta, joka sijaitsee jyrkän mäen yläosassa aivan Lapin poikki.
  • Sinut noudetaan tältä ovelta 15 minuuttia ennen lomapelisi alkua, mutta ei ole suositeltavaa saapua aikaisintaan 15 minuuttia, jotta ei tarvitse odottaa pitkää jonoa. 
  • Jos satut saapumaan aikaisin, voit rentoutua odotusalueellamme aivan oven vieressä. 

Jos sinulla on vielä kysyttävää, ehdotuksia ja kommentteja, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Solid Escape Room Helsinki aukeaa myös vain tilauksesta, joten varaa aikataulu pelillesi etukäteen!

Puhelin: 2245

Sähköposti: 040754info@solidescaperoom.fi

Osoite: Solid Escape Room Oy, Lakkisepantie 20 A, Suomi

Aukioloajat: 

maanantai – perjantai 17:00 – 21:30

lauantai – sunnuntai 10:00 – 20:30

Viikonloppu iltaisin klo 17:00 – 20:00

Viikonloppuisin klo 10:00 – 19:00 

Yksi peli kestää yhteensä tunnin, vaikka varauskalenterissa on varattu 1 tunti 30 minuuttia. Ylimääräiset 30 minuuttia käytetään huoneen valmisteluun ja sääntöjen noudattamiseen.  

 

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa