Yhteystiedot

YHTEYSTIEDOT

Solid escape room Oy sijaitsee aivan Käpylän aseman ja Tuusulanväylän vieressä osoitteessa Läkkisepäntie 20 A. Kotipaikkamme on Helsinki.

Paikalle pääsee erittäin helposti junalla ja myös bussit pysähtyvät aivan tilojemme välittömässä läheisyydessä.

Sijaintimme Tuusulanväylän läheisyydessä tekee omalla autolla saapumisesta helppoa ja Läkkisepäntien varrella on iltaisin ja viikonloppuisin runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Solid escape room sijaitsee oranssissa rakennuksessa Läkkisepäntien pohjoispuolella. Samassa kiinteistössä sijaitsee muun muassa autokorjaamo ja tanssistudio. Tilojemme sisäänkäynti on tämän rakennuksen pienellä sisäpihalla, jolle pääsee kiipeämällä lyhyen mutta jyrkän ylämäen Läkkisepäntieltä. Ovi tiloihimme on ylämäen jälkeen oikealla. Oikealla ovella on kylttimme. Pelaajat tullaan hakemaan tältä ovelta noin 15 minuuttia ennen heidän pakopelinsä alkua. Paikalle ei kannata saapua paljon tätä aikaisemmin, jotta odotteluajasta ulkona ei tule liian pitkä. Oven edessä on kuitenkin lippa, joten suuremmalta kastumiselta pitäisi sateen sattuessa välttyä.

Jos teillä on kysyttävää tai haluatte varata kalenterin ulkopuolisia peliaikoja,  meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla. Solid escape room Helsinki on auki vain silloin, kun meillä on ajanvarauksia, joten pelinne on varattava ennakkoon.

Puhelinnumero: 040 754 2245
Sähköpostiosoite: info@solidescaperoom.fi

Solid escape room Oy
Läkkisepäntie 20 A
00620 Helsinki

 

Aukioloajat:

Solid escape room on auki seuraavasti: ma–pe 17.00–21.30, la–su 10.00–20.30. Arki-iltaisin pakopelit alkavat 17.00, 18.30 ja 20.00, viikonloppuisin 10.00, 11.30, 13.00, 14.30, 16.00, 17.30, ja 19.00. Yksi pakohuonepeli kestää tunnin, vaikka varauskalenterissa sille on huoneen valmistelua ja sääntöjen läpikäyntiä varten varattu 1,5 h aikaa.

Huom! Myös kalenterin ulkopuolisia aikoja on varattavissa, mutta niitä varten on tehtävä erillinen kysely puhelimitse tai sähköpostilla.

Sijainti kartalla:

Saapuminen

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa