Info

Mitä room escape on?

Room escape eli pakohuonepeli koostuu havainnointi- ja päättelykykyä vaativista tehtävistä ja arvoituksista, jotka on kaikki ratkaistava tunnin sisällä pelin voittaakseen. Pakohuoneessa ei tarvita fyysisiä kykyjä, vain ajatuksen voimaa ja tarkkaavaisuutta. Pelin aikana arvoituksiin voi saada vihjeitä, joten täydellinen jumittuminen pelissä on erittäin epätodennäköistä. Solid escape roomin pakohuonepelit ovat viimeisen päälle mietittyä, laadukasta viihdettä Helsingissä. Tervetuloa!

Kenelle

Room escape on kenen tahansa arvoituksista ja itsensä haastamisesta kiinnostuneen porukan pelattavissa, mutta alle kouluikäisten lasten on ehkä vaikea päästä peliin sisälle. Meillä pakohuoneen haasteen taso on suunniteltu ensisijaisesti aikuisia silmällä pitäen, mutta osa kouluikäisistä lapsista pelaa escape roomeja jo ihan yhtä hyvin (ellei paremminkin) kuin aikuiset. On vanhempien harkinnan varassa, minkä ikäisiä lapsia peliin ottaa mukaan. Huoneiden haastavuudesta johtuen on suositeltavaa, että pelissä on mukana ainakin yksi aikuinen. Pelinaisen painajaiset -huonettamme emme suosittele alle 15-vuotiaille johtuen pelin raskaasta juonesta.

Room escape soveltuu loistavasti kaveri- tai työporukoiden yhteiseksi tekemiseksi ja hengennostatukseen. Tiimityö ja onnistumisen elämykset hitsaavat ihmisiä yhteen parhaalla mahdollisella tavalla. Pakohuoneet ovatkin viime vuosina kasvatteneet suosiotaan räjähdysmäisesti. Room escape on loistavaa tekemistä esimerkiksi pikkujouluihin ja Solid escape room toivottaa myös polttariporukat tervetulleiksi. Toivomme kuitenkin, että pelaaminen lukeutuu päivän ensimmäisiin aktiviteetteihin, sillä escape room -huoneitamme ei saa pelata alkoholin vaikutuksen alaisena.

Pelaajamäärä

Suosittelemme pelaamista 3–4 hengen ryhmässä, sillä meillä pakopelit on suunniteltu niin, että yhteistyön tekeminen ja haasteen taso soveltuvat tällaisille ryhmille parhaiten. Kahdestaankaan haaste ei ole missään nimessä täysin ylivoimainen, mutta kahdestaan pelatessa on suositeltavaa, että pelaajilla on jo muutama escape room pelattuna. Peli onnistuu vielä 5 hengenkin ryhmällä. Yli 5 hengen ryhmille emme peliä suosittele, sillä suuren ryhmän työnjako ja kommunikointi menee helposti hankalaksi ja ihmiset alkavat törmäillä toisiinsa. Varaa pakohuoneesi  Huoneet ja varaukset -välilehdeltä.

Etukäteisvalmistelut

Solid escape room ei vaadi pelaajiltaan mitään etukäteisvalmisteluja. Paikalla pitää kuitenkin olla 15 minuuttia ennen oman pelivuoron alkua, jotta säännöt ja juoni ehditään vielä ennen pelin alkua käydä läpi. Pukeutuminen oman mielen mukaan eli mitään urheiluvälineitä tai -vaatteita ei tarvita. Pakohuonepeli ei ole fyysinen.

Jos käytät lukulaseja, ne on hyvä ottaa mukaan myös pakohuoneeseen.

Klaustrofobia

Ymmärrämme inhimillisen pelon johonkin suljetuksi joutumisesta. Siksi meillä room escape -peli toimii siten, että ETTE ole lukittuna huoneeseen, vaan peli voitetaan saavuttamalla tietty tavoite pakohuoneen sisällä. Huoneesta saa jopa tarvittaessa poistua WC-käynnin ajaksi, mutta peli päättyy, jos koko ryhmä poistuu pakohuoneesta ennen pelin loppua.

Pelien räätälöinti erikoistapauksiin

Solid escape room voi sijoittaa yksittäisiä pelaajien itsensä mukanaan tuomia esineitä peliin mukaan ilmaiseksi, mikäli haluatte esimerkiksi polttarisankarille lisäarvoa peliin mukaan. Jos halutaan nähdä enemmänkin vaivaa, soveltuu pakohuone ”Pelinaisen painajaiset” suurempaankin räätälöintiin esim. siten, että tiettyjä pelielementtejä voidaan muokata sankarin elämään sopiviksi. Tästä veloitamme kuitenkin laajuudesta riippuvan lisämaksun. Lisätietoja pelien räätälöinnistä numerosta 040 754 2245 tai sähköpostiosoitteesta info@solidescaperoom.fi

Mitä pelin aikana ei saa tehdä

 • Voiman käyttö on kielletty pakopelissä
 • Pakohuoneessa olevien esineiden rikkominen on kielletty
 • Johtojen repiminen huoneen seinustoilta tai verhojen takaa (kameran yms. johdot) on kielletty
 • Verhojen taakse kurkkiminen on kielletty, sillä siellä ei ole mitään pakopeliin liittyvää vaan sähköjohtoja yms. piiloon tarkoitettua
 • Kiipeily on kielletty
 • Kieltokylttien tai pelinohjaajan kieltojen uhmaaminen pakopelin aikana on kielletty
 • Omien laitteiden ja työkalujen (puhelimet, taskulamput, linkkarit tms.) käyttö kielletty
 • Pakopeliä pelaamaan ei saa tulla alkoholin tai minkään muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena

Maksutavat

Peli maksetaan pelin jälkeen joko käteisellä tai maksukortilla (Visa, Mastercard).

Valokuvat

Pelin jälkeen huoneessa voi ottaa kuvia peliryhmästä. Jos haluatte kaikki kuvaan, voitte pyytää pelinvalvojan ottamaan teistä kuvan.

Esteettömyys

Tilamme eivät valitettavasti ole esteettömät.

Historia

Kuten lähes kaikki muutkin alan yritykset, myös Solid escape room on saanut alkunsa siitä, että pelin rakentajat ovat pelanneet ensin muiden yritysten tarjoamia pelejä. Meillä on kokemusta siitä, millainen pakopeli vie täysin mennessään. Olemme huonesuunnittelussamme painottaneet sitä, että huoneessa suoritettavat tehtävät ovat monipuolisia, haasteellisia sekä reiluja ja että ratkaistavaa on tarpeeksi, mutta ei häkellyttävän paljon liikaa. Myös ratkaisumallien monipuolisuus kiehtoo meitä, eivätkä Solid escape roomin pakohuoneet koostu pelkistä munalukoista. Pelimme on tehty omin voimin Helsingissä, eikä niitä ole ostettu ulkomailta. Keskeinen osa filosofiaamme on se, että tarjoamme saavutettavissa olevan, edullisen room escape -kokemuksen, sillä pakohuonepeli on meille sydämen asia.

 

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Solid Escape Roomista

Tervetuloa Solid Escape -huoneeseen!

Paeta arkipäivän päivittäisiä toimintojasi ja ole lukittuna jännityksen, mysteerin ja hauskanpitoon! Hanki yhteistyö- ja vuorovaikutteinen kokemus ystävien ja perheen kanssa Solid Escape -huoneessa, jossa intohimo kaadetaan peleihimme.

Mikä on pakohuone?

Pakohuone tai paeta peli on yhteistyössä toimiva pulmapeli, jossa ihmisryhmälle, joka vaihtelee välillä kahdesta kymmeneen pelaajaa, on tarkoitus puhkeaa pois lukitusta sivustosta.

Tätä varten pelaajien on suoritettava aktiviteetteja yhdessä tai useammassa huoneessa edistyäkseen ja saavuttaakseen tavoitteensa vain rajoitetun ajan. Pakohuoneiden teema asetetaan yleensä erityyppisiin kuvitteellisiin paikkoihin, kuten vankiloihin, vankityrmiin, laboratorioihin ja avaruusasemiin. Arvoitukset ja haasteet, joita pelaajat kohtaavat, seuraavat huoneen teemaa. Tavoite on myös linjassa valitun teeman kanssa.

Kuka voi pelata pakohuoneessa?

Escape-huonepelejä voi pelata jokainen, joka on kiinnostunut arvoituksista ja haasteista. Solid Escape Room on loistava tiiminrakentamisen kokemus työntekijöille, ystäville ja perheille. Alle kouluikäisillä lapsilla voi kuitenkin olla vaikea ymmärtää ja nauttia pelistä.

Täällä Solid Escape -huoneessa tarjoamme ensisijaisesti teini-ikäisille ja aikuisille suunniteltuja pelastushuonepelejä. Syömättömien pelisarjojemme käyttöä ei kuitenkaan suositella alle 15-vuotiaille pelaajille graafisten teemojen ja raskaan pelin vuoksi.

Toisaalta jotkut kouluikäiset lapset voivat myös osallistua ikäystä vastaaviin teemapeleihin vanhempiensa tai huoltajiensa harkinnan mukaan. Huoneiden haasteen vuoksi Solid Escape Room vaatii vähintään yhden aikuisen osallistumisen peliin.

Mitä odottaa Solid Escape -huoneessa

Täällä Solid Escape -huoneessa ajallaan suoritettavat tehtävät koostuvat pääosin palapeleistä ja arvoituksista, jotka vaativat havaitsemista, päättelyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Lisäksi nämä tehtävät tulisi ratkaista tunnin sisällä, jotta he pääsevät ulos huoneesta ja voittavat pelin.

Sinun ei tarvitse olla fyysisesti sopiva tai taitava Solid Escape -huoneeseen. Pelissä ei tarvita fyysisiä kykyjä, koska sinun on käytettävä vain ajatuksen voimaa ja tarkkaavaisuutta. Peli alkaa lyhyellä johdannolla pelisäännöistä ja kuinka voittaa. Mekaniikka annetaan videon, äänen tai pelivastaavan muodossa.

Pelin aikana voit saada vihjeitä lukittuun huoneeseen liittyvistä palapeleistä. Jos ryhmäsi jumittuu, voit käyttää mekanismia pyytämään vinkkejä, jotka annetaan paperilla, videolla, äänellä tai pelivastaavalla huone.

Saavuta tavoite määräajassa, jotta voitat pelin ja saat mahdollisuuden sijoittaa tulostaululle nopeimmalle joukkueelle pelin suorittamiseksi. Jos et pysty ratkaisemaan arvoituksia ja haasteita asetetussa määräajassa, pelioperaattori ilmoittaa ryhmällesi ja saattaa hänet ulos huoneesta.

Solid Escape Room tarjoaa laajan valikoiman pakohuonepelejä, jotka ovat hyvin harkittuja, viihdyttäviä ja ilahduttavia. Koe parhaat Helsingin pakohuonepelit Solid Escape -huoneessa!

Kuinka moni voi pelata Solid Escape -huoneessa?

Escape-huonepelit ovat loistava tiiminrakennustyö, joten ne sopivat erinomaisesti juhliin, yritysretkille, retkille ja muulle. Kiinteä pakohuone suosittelee pelaamista vähintään 3 hengen ryhmässä, koska pakohuonepelimme on suunniteltu sopimaan tiimityöhön ja ryhmävuorovaikutukseen.

Jos olet kuitenkin haasteellasi, voit päästä Solid Escape -huoneeseen kaksinkerroin. Enimmäismäärä pelaajia, jotka voivat pelata, on 6 henkilöä, jotta vältetään tungosta sivusto ja häiritsevä työnjako ja viestintä.

Kuinka valmistautua Solid Escape Room -peleihin

Ennen peliä

Koska Solid Escape Room -pelit eivät ole fyysisiä aktiviteetteja, se ei vaadi somaattisia valmisteita ja lämmityksiä. Sinun on kuitenkin oltava läsnä 15 minuuttia ennen pelin alkua, jotta voit oppia pelin säännöt ja juonen etukäteen.

Peliin ei myöskään tarvita urheiluvälineitä ja -välineitä. Voit pukeutua mielesi mukaan. Jos käytät lukulasia, on hyvä idea tuoda ne myös pelihuoneeseen. Muita henkilökohtaisia ​​tavaroita, kuten laukkujasi, ei saa pelata huoneessa. Voit tallentaa ne turvallisesti Solid Escape Room -kaappeihin.

Pelin aikana

Kiinteä pakohuone ymmärtää luonnollisen pelon joutua jonkin loukkuun. Siksi Solid Escape Room -pelit on suunniteltu siten, että et ole täysin lukittu huoneeseen. Tämä tarkoittaa, että sinun on päästävä vain tiettyyn peliin pelihuoneessa “puhkeaaksesi” siitä.

Voit jopa poistua huoneesta tarvittaessa (ts. Kylpyhuonetaukoja, hätätilanteita jne.), Mutta peli päättyy, jos koko ryhmä poistuu pakohuoneesta ennen pelin loppua. Pelioperaattori seuraa sisälle asennettujen kameroiden kautta turvallisuuttasi ja apuasi koko pelin ajan.

Turvallisuussyistä ihmiset, joilla on klaustrofobia ja muut terveystilanteet, jotka voivat laukaista pelin, eivät voi osallistua mihinkään Solid Escape Room -peliin.

Kuinka voit mukauttaa Solid Escape Room -pelejä mieltymystesi mukaan?

Saadaksesi paremman kokemuksen Solid Escape Room -palvelusta, voit kysyä pelimuunnelmia ja muita pyyntöjäsi. Esimerkiksi, Solid Escape Room voi sijoittaa yksittäisiä esineitä, jotka pelaajat haluavat tuoda mukanaan peliin, kunhan ne sopivat pelin teemaan.

Jos haluat henkilökohtaisesti räätälöidä pelastushuonepelin tapahtuman mukaan, Solid Escape Room suosittelee Pelikaan painajaisia -pelaa, joka soveltuu vielä parempaan räätälöintiin. Tällainen pelimuutos veloittaa kuitenkin lisämaksun laajuudesta riippuen.

Lisätietoja Solid Escape Room -peleiden mukauttamisesta soita 040 754 2245 tai sähköpostitse info@solidescaperoom.fi

Solid Escape Room -pelit ovat ja eivät

 • Kuuntele tarkkaan sinulle annettuja ohjeita ja pelimekaniikkaa. Nämä eivät ole vain käteviä tietyissä pelin osa-alueissa, vaan ne ovat myös turvallisuutesi vuoksi kerran huoneessa.
 • Voiman käyttö on kielletty pelihuoneessa. Kiipeily ei ole myöskään sallittua. Ainoa tapa on käyttää ongelmanratkaisuun ja kriittiseen ajatteluun liittyviä taitojasi.
 • Vaikka voit vapaasti tutkia ja koskea mitä tahansa pelihuoneessa, on kiellettyä rikkoa rekvisiitta ja muut sisälle asennetut esineet. Sinua veloitetaan, jos repeytät johdot huoneen seinistä tai vahingoitat jotain sisällä.
 • Kieltomerkkien noudattamatta jättäminen tai pelioperaattorin ohjeiden noudattamatta jättäminen pakopelin aikana johtaa sinut seuraamaan tilaa ja sinua voidaan veloittaa vahingoista.
 • Omien laitteiden ja työkalujen (puhelimet, taskulamput, linkit jne.) Käyttö on kielletty, ellei pelioperaattori ole antanut siihen lupaa.
 • Voit kysyä kysymyksiä pelioperaattorilta. Solid Escape Room -peleissä on myös vihjejärjestelmä, jos olet juuttunut palapeliin liian kauan. Voit myös kommunikoida pelioperaattorin kanssa hätäapua varten.
 • Solid Escape Room ei suvaitse vastuuttomia ja töykeitä pelaajia. Ei saa tulla pelaamaan alkoholin tai muun huumausaineen vaikutuksen alaisena. Pakolliset huomautukset ja uhat Solid Escape Room -työntekijöille saavat sinut saattajaksi ja kiellettyä toimintakeskuksesta.
 • Viimeiseksi, pidä hauskaa! Päivän lopussa Solid Escape Room on vain peli. Nauti pelistä etkä ota sitä liian vakavasti. Voitatko voit vai ei, tärkeä asia on, että sinulla on loistava kokemus ystävien ja perheen kanssa.

Kiinteä pakohuone: murtuminen

Olitpa onnistunut puhkeamaan Solid Escape Roomissa vai et, olet silti meille voittaja! Pelin jälkeen sinulla on mahdollisuus ottaa kuvia ryhmäsi kanssa pelihuoneessa. Voit kysyä myös pelioperaattorin apua.

Voit myös valita virallisen ryhmäkuvan Solid Escape -huoneesta. Saat kuvan fyysisestä kopiosta, kun taas digitaalinen kopio ladataan verkkosivuillemme. Jos olet saavuttanut tavoitteesi pelissä, ryhmäsi aika ilmoitetaan tulostaululle.

Kiinteä pakohuone: Taustamme

Täällä Solid Escape -huoneessa meitä kiehtoo ongelmanratkaisutaitojemme monipuolisuus ja luovuus. Pelimme on kehittänyt tiimimme Helsingissä. Siksi pakohuonepelimme eivät koostu pelkästään munasolkuista.

Yrityksemme filosofiana on valata intohimo pelimme. Tarjoamme edullisen ja viihdyttävän pakohuonekokemuksen jokaiselle seikkailunhakijalle!

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa