Huoneet ja varaukset

PELINAISEN PAINAJAISET

Pelinainen pitää peleistä– ja näkee painajaisia.

Pelaajat ovat pelinaisen ystäviä, jotka ovat saapuneet hänen luokseen kylään tarkoituksenaan auttaa häntä. Päivän aikana ratkaisuja ei ole löytynyt ja yön laskeuduttua kaikki ovat nukahtaneet.

Kauhuksenne huomaatte itsekin joutuneenne pelinaisen painajaisten syövereihin, joista teillä on tunti aikaa herätä ennen kuin painajaiset vangitsevat teidät ikuisiksi ajoiksi!

HUOM! Tämä escape room ei ole teemaltaan kevyt, joten emme suosittele sitä alle 15-vuotiaille!

 

VARAA

Vaikeustaso: 4/5

Ennätysaika ilman vinkkejä: 33 min, Team Ggrutto

Läpäisyprosentti ilman lisävinkkejä: 11 %

Suunnittelijan kommentit:

Vaikeutensa puolesta soveltuu erittäin hyvin kokeneille ryhmille, mutta ei ole aivan ylivaikea ensikertalaisillekaan. Huoneen selvittäminen ilman pelinvalvojan lisävinkkejä on todella kova suoritus.

Huoneessa on haettu painostavaa tunnelmaa, mutta täydestä kauhusta ei kuitenkaan ole missään nimessä kyse.

Huoneessa on pyritty tekniseen monipuolisuuteen ja antamaan pelaajille paljon purtavaa päättely- ja hahmotuskyvyn saralla. Peli- ja painajaisteemaiset arvoitukset ovat kieltämättä vaikeita, mutta samalla on pyritty loogisuuteen ja reiluuteen.

HENKIEN MÄTKIMÄ

Syvällä ikuisessa korvessa sijaitsee luonnolle pyhitetty temppeli, josta käsin viisi voimakasta luonnon henkeä vartioi maailmaa.

Nyt temppelistä varastettiin luonnon sydän, mikä raivostutti henget ja sai aikaan kaaoksen luonnossa.

Eräs arkeologi kävi hakemassa luonnon sydämen takaisin varkailta, mutta loukkaantui samalla pahoin.

Pelaajat ovat tämän arkeologin oppilaita, joiden tehtävänä on nyt lepyttää vihaiset luonnon henget ja palauttaa luonnon sydän takaisin temppeliin.

HUOM! HUONE POISTUNUT! UUSI PELI TULOSSA MAALISKUUSSA 2019!

 

Vaikeustaso: 3/5

Ennätysaika ilman vinkkejä***: 26 min, Zorro

Läpäisyprosentti ilman lisävinkkejä: 22 %

Suunnittelijan kommentit:

Vaikeutensa puolesta soveltuu hyvin ensikertalaisille, mutta ei ole ylihelppo kokeneillekaan pelaajille. Tämänkin huoneen selvittäminen ilman pelinvalvojan vinkkejä on kova suoritus. Hyvä perhehuone.

Huoneessa on haettu oikean luonnon inspiroimana raikkaan rentoa ja stressitöntä tunnelmaa, mutta sellaisella tavalla, että huoneen haastavuudesta ei ole jouduttu tinkimään.

Huoneessa on pyritty teknisesti erittäin monipuolisiin ratkaisumalleihin ja siihen, että arvoitukset sopivat hyvin eri luonnon henkien teemoihin. Myöskään tässä huoneessa ei ole loogisuutta ja reiluutta unohdettu.

*** Huonetta muokattu huhtikuussa 2018 hieman haastavammaksi, ennätysaika muokkauksen jälkeinen.

 

Haluamme tarjota jokaiselle pakohuonetta pelaamaan tulevalle ryhmälle mahdollisimman hyvän room escape -kokemuksen. Tämän vuoksi sovimme jokaisen joukkueen kanssa erikseen lisävihjepolitiikasta. Kokeneet tiimit voivat halutessaan pelata ottaen samalla kokonaan itse vastuun vihjeiden pyytämisestä. Ensimmäistä kertaa pakohuonepeliä pelaavat voivat halutessaan pelata siten, että pelinvalvoja hoitaa vinkkien antamisen oma-aloitteisesti siinä tapauksessa, että kyseisen pakohuoneen suositellusta aikataulusta jäädään jälkeen.

Mitään etukäteisvalmisteluja pakopeliin tultaessa ei vaadita, mutta jos haluat lisätietoja niin niitä löytyy välilehdeltä Info.

HUOM! Pakopeli kestää tunnin, vaikka varauskalenterissa yksi pelivuoro kestää puolitoista tuntia. Ylimääräinen puoli tuntia kuluu siihen, että ennen peliä pakopelin säännöt ja juoni käydään pelaajien kanssa läpi ja pelin jälkeen huone valmistellaan seuraavaa pelaajaryhmää varten. Paikalla oltava 15 min ennen varauskalenterissa näkyvää pakopelin alkamisajankohtaa. (Peli alkaa klo 17.00 -> paikalla klo 16.45)

 

Kiinteä pakohuone: Vapaita huoneita ja miten varata

Oletko tarpeeksi rohkea lähteäksesi tuntemattomaan? Tarpeeksi tarpeeksi testaamaan ongelmanratkaisukykysi? Jos kaipaat kokemusta toisin kuin arkipäiväinen, Solid Escape -huone on täydellinen sinulle!

Testaa taitosi ja ryhmätyösi, kun menet mihin tahansa teemahuoneeseemme. Ratkaiseeko mysteeri ja murtautumisen ajoissa vai jääkö ikuisesti loukkaantumiseen etkä pysty ymmärtämään kaikkia vihjeitä? Varaa korttipaikka tänään ja selvitä, onko sinulla mitä se vie!

Huoneet

Escape room -pelin avulla voit kokea jännittäviä skenaarioita, joita näet usein vain elokuvissa ja televisiossa. Täällä Solid Escape -huoneessa tarjoamme valikoiman temaattisia huoneita, joissa voit löytää itsesi lukittuun. Kohoa valitsemasi huoneen vihjeet päästäksesi ulos.

Tule käymään ja pelaamaan ystävien kanssa saadaksesi kaiken ilahduttavan kokemuksen toisin kuin mikään muu! Haluatko paeta helvettiä painajaista tai etsiä varastettua esinettä miellyttääksesi luonnon henkeä? Opi kaikki siitä ja muista alla!

Pelin ladyn painajaiset

Kukaan muu kuin pelaaminen lady nauttii hyvästä pelistä, mutta hänen loputon pyrkimys ratkaista peli, hän alkoi painajaisia. Onneksi hänellä on ystäviä, jotka etsivät häntä, ja niin, he vierailevat pelinaisen kanssa aikeistaan ​​auttaa. He ovat yrittäneet kaiken herättää hänet epänormaalista unesta, roiskeesta kasvonsa vedellä, pudottamalla hänet sängystään ja läikistämällä hänen järjetöntä, mutta mikään ei toiminut.

Silti pelaamisneli nukkuu ja pysyy loukussa loputtoman painajaisensa sisällä, kun taas hänen ystävillään loppuu tapoja herättää hänet. Pian yö saapuu ja kaikki nukahtaa. Pelaajat toimivat pelinaisen ystävinä. Kauhuudeksi huomaat, että sinä ja ystäväsi olette imeytyneet pelinaisen painajaisten syvyyteen.

Kuinka pääset ulos? Pystytkö pelastamaan itsesi ja pelinaisen loputtomilta yön kauhilta? Sinulla on yksi tunti paeta tätä painajaista helvettiä, ennen kuin pahat olennot pitävät sinut vankeudessa ikuisuuden!

HUOMIO! Tässä pakohuoneessa on tumma teema, joten sitä ei suositella alle 15-vuotiaille lapsille.

Vaikeusaste: 4/5

Ennätysaika ilman vihjeitä: 33 minuuttia, Team Ggrutto

Valmistumisprosentti ilman ylimääräisiä vinkkejä: 11%

Suunnittelijan kommentit:

Vaikeuksiensa vuoksi tämä huone sopii erittäin hyvin kokeneille pelaajille, mutta se ei ole myöskään ensikertalaisten pelaajien kannalta. Jos lopetat tämän huoneen pyytämättä ylimääräisiä vinkkejä pelimestarilta, tervehdimme sinua suurella kunnianosoituksella.

Huone oli suunniteltu tiheään ilmapiiriin, mutta se ei ole täysimittainen kauhuhuone, joten sinun ei tarvitse huolehtia tyhjästä nousevista kammottavista rekvisiittaista. Se on suunniteltu huolellisesti ja monimutkaisesti upottamaan sinut tilanteeseen, jossa tunnet jännitteiden nousevan, kannustaen sinua ratkaisemaan mysteeri ja poistumaan huoneesta mahdollisimman pian.

Suunnittelun tarkoituksena on tehdä huone teknisesti monipuoliseksi ja antaa pelaajille paljon ratkaisua niiden deduktiivisten ja havaitsevien kykyjensä avulla. Pelien ja painajaisten arvoituksia on vaikea ratkaista, mutta oikeudenmukaisuus pidettiin silti mielessä huoneen suunnittelussa. Se voi olla vaikeaa, mutta poistuminen huoneesta ei ole mahdotonta, joten älä lopeta yrittämistä!

Henkinen maksaa

Syvällä iankaikkisen metsän sisällä on temppeli, joka on omistettu luonnossa eläville hengeille. Temppelin sisällä asuu viisi voimakasta henkeä, jotka suojaavat maailmaa epätasapainolta. Mutta jonain päivänä varkaat tulivat ja varastivat luonnosta sydämen temppelistä, vihauttaen henget ja saaden heidät riehaamaan.

Onneksi kuuluisa arkeologi ajoi varkaat ja pystyi hakemaan luonnon sydämen. Mutta prosessissa hän loukkaantui eikä voi enää palata temppeliin yksin. Kuten onnea olisi, hänellä on opiskelijoidensa suorittaa hänelle tehtävä ja pelastaa maailma pilalta.

Sinä ja ystäväsi pelaat arkeologin opiskelijoiden roolia, ja tehtäväsi on palauttaa luonnon sydän oikeaan paikkaansa temppelissä. Suorita tehtäväsi ja sovi metsähenkien kanssa estääksesi luontoa tulemasta täysin epätasapainossa.

HUOMIO! Tämä huone on parhaillaan remontissa paremman pelikokemuksen saamiseksi.

Vaikeusaste: 3/5

Ennätysaika ilman vihjeitä ***: 26 minuuttia, Team Zorro

Valmistumisprosentti ilman lisävihjeitä: 22%

Suunnittelijan kommentit:

Huone on suunniteltu siten, että vaikeus sopii aloittelijoille, mutta myös huoneen ei pitäisi olla liian helppoa kokeneille pelaajille. Jos lopetat tämän huoneen kysymättä pelimestarilta lisävinkkejä, sinut ja joukkueesi julkaistaan ​​parhaiden pelaajien hallitukseen.

Täydellinen ystäville ja perheille myös tämä huone tarjoaa vähemmän jännitteitä täytetyn skenaarion kuin ensimmäinen huone, mutta se ei tarkoita, että se ei olisi yhtä hämmentävä ja nautinnollinen. Sinun on silti käytettävä taitojasi havainnoinnissa, vähennyksissä ja keskittymisessä.

Teemansa mukaan huoneilmapiiri on luonnon inspiroima. Siinä on rento ja stressitön ympäristö, joka saattaa tehdä sinusta liian mukavan. Mutta älä mene lankaan huoneen kauniista ilmapiiristä, koska niin rentouttava kuin se onkin, haaste on edelleen korkea.

Huone oli suunniteltu erittäin monipuoliseksi tekniikalla, joka sopii ympäröiviin olosuhteisiin, kun taas palapeli liittyy luonnon henkiin. Vaikka rakastamme haastamaan pelaajamme temppuilla, oikeudenmukaisuus pidetään aina mielessä suunniteltaessa palapeliä.

*** Huone on muutettu huhtikuussa 2018 haastavammaksi. Mainittu tallennusaika tallennetaan muutosten jälkeen.

Varaa korttipaikka tänään

Oletko valinnut huoneesi? Nyt on aika varata korttipaikka, jotta voit varautua poikkeukselliseen pulmapeliin!

Voit varata paikkaasi ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Tarkista alla olevat yhteystietomme:

Puhelin: +358 40 754 2245

sähköposti: info@solidescaperoom.fi

Jos haluat tulla pelaamaan lyhyellä varoitusajalla tai aikataulun ulkopuolella, ota meihin yhteyttä heti. Pakohuoneemme Helsinki-sijainti on avoinna vain, kun on varattuja pelejä, joten sinun on tehtävä varaus etukäteen. Emme viihdytä walk-in-asiakkaita, koska jokainen peli vaatii valmisteluja.

Kun varaat paikkasi, sinun on annettava yksityiset tiedot, mukanasi mukana olevien henkilöiden lukumäärä ja maksutapa. Pelistä maksetaan istunnon jälkeen, ja hyväksymme maksut joko käteisellä tai luottokortilla.

Aukioloajat

Aukioloajat ovat seuraavat:

  • Maanantaista perjantaihin – klo 17.00-21.30
  • Lauantai ja sunnuntai – 10: 00-20: 30

Pelien aikavälit ovat seuraavat:

  • Maanantaista perjantaihin -17: 00, 18:30 ja 20:00
  • Lauantai ja sunnuntai – 10:00, 13:00, 14:30, 16:00, 17:30, 19:00

Yksi pakohuonepeli kestää tunnin, vaikka kalenterin aikavälit ovat puolitoista tuntia toisistaan. Tämä johtuu siitä, että tarvitsemme aikaa pelin nollaamiseen ja jokaisen joukkueen sääntöjen ja piirtämisen läpi ennen kuin voimme aloittaa pelin. On mahdollista pelata kalenterituntien ulkopuolella, mutta sitä varten on ensin otettava meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Sijainti

Löydä Solid Escape Room tähän osoitteeseen:

Kiinteä pakohuone Oy

Läkkisepäntie 20 A

00620 Helsinki

Solid Escape Room sijaitsee aivan Käpylä-aseman vieressä Helsingissä. Meille pääsee helposti junalla, ja bussilla matkustaville on pysäkki Tuusulanväylässä aivan sijaintimme vieressä. Jos vierailet autolla, Läkkisepäntien varrella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa iltaisin ja viikonloppuisin.

Löydät meidät sijaitsevat oranssissa rakennuksessa Läkkisepäntien pohjoispuolella. Rakennus on helppo havaita, koska siinä on myös autokorjaamo ja tanssistudio. Helsingin pakohuoneemme sisäänkäynti on rakennuksen pienellä sisäpihalla lyhyen, mutta jyrkän ylämäkeen nousun jälkeen Läkkisepäntieltä. Ovi pakohuoneeseemme on oikealla ylämäkeen nousun jälkeen. Löydät kyltimme ovelta, jotta voit havaita sen helposti.

Pelaajat kerätään ovelta noin 15 minuuttia ennen pelin alkamista, joten jos saavut liian aikaisin, joudut odottamaan ulkona. Suosittelemme saapumistasi sijaintiin 15 tai 20 minuuttia ennen aikataulua, jotta sinun ei tarvitse odottaa liian kauan. Sadetapauksessa ovella on sadesuoja, joten et kastu.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa