Hinnasto ja lahjakortit

2 hengen ryhmä: 74 €/peli

3 hengen ryhmä: 81 €/peli

4 hengen ryhmä: 88 €/peli

5 hengen ryhmä: 95 €/peli

Hinta lasketaan täysi-ikäisten pelaajien määrän perusteella, alle 18-vuotiaat eivät nosta pelin hintaa. Pelin minimihinta on kuitenkin aina 74 euroa, vaikka yksikään pelaajista ei olisi täysi-ikäinen. Hinnat sisältävät Alv:n (10 %). Pelin ajankohta ei vaikuta pelin hintaan.

Peli maksetaan pelin jälkeen käteisellä tai maksukortilla (Visa, Mastercard).

LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi unohtumaton kokemus ja hanki Solid escape roomin lahjakortti!

Lahjakorttikauppaan pääset alla olevasta linkistä.

LAHJAKORTTIKAUPPA

Lahjakorttien hinnat ovat samat kuin normaalisti varattujen pelien. Hinta sisältää 10 prosentin arvonlisäveron.

HUOM! Mikäli lahjakortti on alunperin ostettu pienemmälle pelaajamäärälle kuin mitä peliin saapuu, maksetaan lahjakortin hinnan ja pelin hinnan erotus paikan päällä.

Lahjakortti toimitetaan sähköisessä muodossa ostajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortin voi siis ostaa itselle sähköisessä muodossa ja tulostaa sen lahjansaajaa varten tai lähettää sen suoraan lahjansaajan sähköpostiin.

Lahjakortti on saatavilla myös paperisessa muodossa. Tällöin hintaan lisätään 5 euron toimitusmaksu. Paperisen lahjakortin voi tilata ostajan omaan tai lahjansaajan postiosoitteeseen.

Lahjakortti pakohuonepeliimme on voimassa 4 kk ostopäivästä.

Lahjakortin sisältämä koodi on ilmoitettava peliä varatessa kohtaan “Syötä mahdolliset lisätiedot alle”.

Hinnasto ja saatavilla olevat lahjakortit Solid Escape -huoneessa

Laita ongelmanratkaisu- ja kriittisen ajattelutaitosi testiin Solid Escape -huoneessa! Nauti ikimuistoinen kokemus, täynnä toimintaa, hauskaa, mysteeriä ja jännitystä, kun otat haasteen irtautua ainutlaatuisista pakohuoneistomme.

Solid Escape Room -pelit ovat yksi hauskoista aktiviteeteista, joita voit tehdä Helsingissä, joten mitä odotat? Tuo ystäväsi ja perheesi nyt seikkailuun!

Varaa varaus nyt. Katso pelihuoneen hinnasto, saatavilla olevat lahjakortit ja muut jännittävät tarjoukset saadaksesi sinulle parhaat tarjoukset.

Kiinteät paeta huonehinnat

Täällä Solid Escape -huoneessa tarjoamme laajan valikoiman pakohuoneita, joilla on erilaisia ​​teemoja ja pulmia. Ota haaste vastaan ​​ystävien ja perheen kanssa. Katso alla olevasta hinnastosta pelastushuoneiden hinnat pelaajien lukumäärästä riippuen:

  • 2 pelaajan ryhmä: 74 EUR yhden tunnin pelistä
  • 3 pelaajan ryhmä: 81 EUR yhden tunnin pelistä
  • 4 pelaajan ryhmä: 88 EUR yhden tunnin pelistä
  • 5 pelaajan ryhmä: 95 EUR yhden tunnin pelistä

Yllä oleva hinnasto lasketaan aikuisten pelaajien lukumäärän perusteella. Alle 18-vuotiaista pelaajista ei peritä lisämaksuja. Tunnin pelin vähimmäishinta pysyy kuitenkin 74 eurossa, vaikka pelaajia olisi alle ikärajan.

Pakohuonehintamme sisältävät 10% ALV. Voit maksaa Solid Escape Room -pelin pelin jälkeen käteisellä tai pankkikortilla. Hyväksymme VISA ja Mastercard.

Kiinteä Escape Room -lahjakortti

Anna rakkaillesi unohtumaton kokemus! Solid Escape Room tarjoaa lahjakortteja pakohuonepeleihimme lahjakauppaamme.

Solid Escape Room -lahjakorttimme tulee erikseen 50 eurosta 500 euroon. Se voidaan toimittaa sähköisessä muodossa antamasi sähköpostiosoitteeseen. Osta mukaasi sähköinen Solid Escape Room -lahjakortti ja tulosta se vastaanottajalle tai lähetä se suoraan vastaanottajan sähköpostiin.

Lahjakortti on saatavana myös paperimuodossa. Tämän vaihtoehdon hintaan lisätään 5 euron toimitusmaksu. Paperilahjakortti voidaan toimittaa ostajan omaan tai vastaanottajan postiosoitteeseen.

Kiinteät Escape Room -lahjakortit ovat voimassa enintään 4 kuukautta ostopäivästä. 10%: n alv lisätään myös automaattisesti ostoon.

Huomaa, että lahjakortin koodi on syötettävä pelin varauksen yhteydessä. Jos lahjakortti on alun perin ostettu pienemmälle pelaajamäärälle kuin peliin saapuva, ​​lahjakortin ja pelin hinnan välinen erotus maksetaan paikan päällä.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa