Kiinteä pakohuone: Mitä se tarkoittaa, jos emme voi paeta

Se saattaa tuntua aluksi pelottavalta, mutta Solid Escape Roomin pelaaminen ei ole niin paha kuin luulet. Pakopeli on pohjimmiltaan strategiapeli, jossa 2-10 pelaajaa on yhdistettävä ratkaisemaan pulmia paeta huoneesta. 

Tavoitteen saavuttamiseksi pelaajien on suoritettava tehtäviä, jotka auttavat heitä etenemään eri pelitasoille rajoitetun ajan. Mitä tapahtuu, kun pelaajat eivät pysty viimeistelemään pulmapeliä ja pakenemaan huoneesta? 

Klaustrofobia 

Jotkut Solid Escape Room -pelaajat kokevat klaustrofobiaa, kun he eivät pysty ratkaisemaan pulmia ja poistumaan pelistä. Yleensä joillakin pelaajilla on ahdistusta, kun he ovat loukussa huoneen sisällä pitkään. 

Paniikkikohtaukset 

Klaustrofobian lisäksi paniikkikohtauksia kokevat pelaajat ovat yleisiä myös Solid Escape Room -huoneessa. On tapauksia, joissa jotkut osallistujat ovat hukkua olemalla huoneessa liian kauan, jotta he kehittävät ahdistusta. 

Loukkuun pääseminen Pakohuoneissa 

yksi pelimekaniikoista lukkiutuu suljetun tilan sisään. On kuitenkin joitain tapauksia, joissa pelaajat juuttuvat sisälle todellisuudessa teknisten vaikeuksien takia. 

Mitä sinun pitäisi tehdä, kun nämä asiat tapahtuvat pakohuoneessa?

Pysy rauhallisena 

Pakohuoneessa oleminen voi olla hieman ärsyttävää, varsinkin kun se on ensimmäinen kerta ja tapahtuu jotain odottamatonta. Paras tapa torjua tätä on kuitenkin pysyä rauhallisena ja keskittyä tavoitteesi saavuttamiseen pelissä. 

Yksi parhaista tavoista pysyä rauhallisena pakohuoneessa on hengittää syvään ja rentouttaa kehoasi, jotta stressi ja paniikki eivät kerry kehoosi. 

Keskity palapelin ratkaisemiseen 

Mitä enemmän aikaa vietät palapelin ratkaisemiseen, sitä enemmän aikaa pysyt kauemmin pakohuoneessa. Kun olet huoneen sisällä, keskity tehtävien viimeistelyyn joukkueesi kanssa, jotta voit edetä pelin seuraavalle tasolle. 

Pyydä ohjaajaa antamaan sinun poistua huoneesta. 

Jos sinulla on stressiä pakohuoneen sisällä, voit pyytää vastuuhenkilöitä antamaan sinun poistua pelistä. Sinun tulisi kuitenkin tietää, että kun poistut huoneesta, et saa palata sisälle. 

Älä mene sisälle, jos et ole valmis. 

Jos tunnet olosi levottomaksi ja hermostuneeksi ennen pakoon saapumista, on parasta antaa tunteiden kulkea ennen sisään menemistä. On suuri mahdollisuus, että nämä tunteet huipentuvat ja aiheuttavat enemmän stressiä sinulle. 

Ota se vain hitaasti ja varmista, että pystyt käsittelemään sisällä olemista pitkään. Muussa tapauksessa voit vain odottaa, kunnes olet valmis käsittelemään peliin osallistumisen painetta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa