Solid Escape Room: Ultimate Guide to win in escape rooms

Onko sinulla pakollisia voittamaan pakohuoneissa? Tässä on joitain asioita, jotka on pidettävä mielessä ennen pelaamista:

Aloita peli positiivisella asenteella

Ajattelutapa ja asenne, kun astut pakotilaan, voivat vaikuttaa tapaan, jolla pelaat peliä. Ennen aloittamista sinun on luotettava kykyihisi ja odotettava, että sinä ja tiimisi menestyt. 

Jos pelaat ystäviesi kanssa, säilytä hauska ja rento ilmapiiri, jotta jännitteitä ei esiinny vaikeissa tilanteissa. Toisaalta, jos pelaat tuntemattomien kanssa, sinun on ensin tutustuttava toisiinsa ja yritettävä viihtyä. Tämä voi kannustaa avointa viestintää ja ideoiden jakamista ryhmän kesken.

Tunne pelin toiminta

Et voi pelata peliä oikein, ellet tiedä miten se toimii. Escape-huoneet tarjoavat erilaisia ​​teemoja, ja jokaista niistä soitetaan eri tavalla kuin muut. 

Varmista, että ennen pelin aloittamista kaikki joukkueesi jäsenet ovat ymmärtäneet pelin säännöt ja käsitteet niin, että olette kaikki samalla sivulla. Muuten yksi henkilö voi päätyä tekemään jotain, joka voi häiritä peliä tai pilata mahdollisuutesi voittaa.

Seuraa aikaa

kuluu nopeasti, kun olet kiireinen pulman ratkaisemisessa. Vältä käyttämästä liikaa aikaa vaikeaan ongelmaan, koska se voi vaikuttaa seuraaviin haasteisiin, joita sinun on kohdattava jälkikäteen.

Jos luulet, että sinä ja tiimisi ovat käyttäneet kaikki keinot ratkaisun selvittämiseen, pyydä vihje, jotta voit siirtyä seuraavaan haasteeseen. Liian kauan ongelmassa pysyminen voi syödä aikaa, jonka olisit voinut käyttää pelin muihin osiin.

Anna kaikille jäsenille mahdollisuus johtaa

. Peliin on helppo tarttua niin, että pääset ottamaan suurimman osan haasteista huomaamatta. Ryhmän johtaminen silloin, kun kaikki muut näyttävät kadonneilta, voi olla hyödyllistä, mutta muista, ettet liioittele sitä. 

Vältä kaikkien ongelmien tarttumista, koska luulet pystyväsi ratkaisemaan ne itse. Kuuntele sen sijaan ryhmätovereitasi, joilla saattaa olla parempia ideoita lähestyä ongelmaa. Anna kaikkien kokeilla käsiään nykyisessä haasteessa, jotta voit nopeasti löytää parhaan ratkaisun.

Pyydä vihjeitä

Voit pelin alussa olla varma siitä, että ryhmäsi onnistuu pyytämättä vihjeitä. Pelin edetessä saatat kuitenkin kohdata vaikean arvoituksen, joka saa sinut jumiin pelin keskelle.

Sen sijaan, että vietät 20 minuuttia ongelman ratkaisemiseen, on parempi pyytää vain vihje, jotta voit edetä pelissä. Ongelman dekoodaamisen jatkaminen vie aikaa ja pilaa mahdollisuuden paeta. 

Jos olet juuttunut samaan ongelmaan 10 minuutin ajaksi, eikä kukaan ryhmästäsi voi löytää ratkaisua, on aika pyytää apua. Vältä viettämästä enemmän aikaa kuhunkin haasteeseen, jotta sinulla on vielä tarpeeksi aikaa jäljellä oleville.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa