Vinkkejä, jotka sinun on tiedettävä, ennen kuin menet pakotilaan

Jos olet sellainen henkilö, joka nauttii vihjeiden keräämisestä ja mysteerien ratkaisemisesta, meneminen pakohuoneeseen on paras kokemus. Tämä on parasta tehdä ystävien tai perheen kanssa, koska sinulla on ylimääräisiä aivoja töissä. Loppujen lopuksi kaksi tai useampi pää on parempi kuin yksi. 

Ensimmäisen kerran pakohuoneeseen meneminen on hämmästyttävä kokemus, mutta kaikki eivät nauti siitä täysin. Vihjeitä voi olla vaikea kerätä tai joillakin mysteereillä ei ole mitään järkeä. No, sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Tutustu joihinkin vinkkeihin, jotka sinun on tiedettävä, ennen kuin menet pakotilaan. 

Leikkiä 2–5 henkilön kanssa
Jotkut ihmiset haluavat mennä pakopaikkoihin yksin tai pareittain. Toisaalta muut ihmiset voivat tuoda valtavia joukkueita 8-10: een. On tärkeää muistaa, että vähemmän ihmisiä voi tarkoittaa, että mysteerin ratkaiseminen kestää kauemmin, kun taas liian monet ihmiset voivat aiheuttaa kaaosta. Yritä olla huoneessa vähintään 3-5 henkilöä tilan ylläpitämiseksi, mutta pidä myös tarpeeksi mieltä! 

Jaa ja valloita
Kun pelaat joukkueiden kanssa, on tärkeää jakaa tehtävät. Jos kaikki keskittyvät yhteen asiaan samanaikaisesti, saatat tuhlata aikaa. Mene sen sijaan huoneeseen, jossa kukaan ei työskentele, ja tee siellä tutkimuksia. Mitä nopeammin löydät vihjeet, sitä nopeammin voit yhdistää ne ja puhua mysteerin ratkaisemisesta. 

Älä paniikkia tai ajattele asioita liikaa
. Ajastin ja huoneen musiikki voivat osoittautua hieman stressaaviksi, mutta älä huoli siitä. Keskity siihen, mitä teet ja kerää niin monta vihjeitä kuin mahdollista. Ajasta huolehtiminen ei tee sinulle mitään hyvää, joten älä ajattele sitä liikaa ja hyödynnä suurin osa ajastasi. Muuten saatat päätyä puuttumaan jotain ja jättää mysteerin ratkaisematta. 

Kuuntele kaikkien ehdotuksia
Joukkueiden kanssa pelaamisen hyvä asia on, että sinulla on paljon erilaisia ​​mielipiteitä. Voisit auttaa toisiaan ratkaisemaan ongelman ja päätellä ratkaisut. Joten muista olla avoin mieli ja kuunnella, mitä kaikilla muilla on sanottavanaan. 

Löydä yhteydet
Huoneessa voi olla hajallaan paljon vihjeitä. Jotkut ovat näkyvissä, kun taas toiset voidaan piilottaa. Yritä saada yhteinen alue, jossa sinä ja joukkuetoverisi laitat vihjeet yhteen. Yritä löytää sieltä yhteydet ja katsoa jos joku niistä menee yhteen. Tämä auttaa sinua ratkaisemaan mysteerin nopeammin ja miettimään ratkaisua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa