Solid Escape Room: Funniest escape room stories

Kiinteä pakohuone: Hauskimmat pakohuoneen tarinat

Pakohuoneet voivat olla hieno tapa viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, ja jäädessään huoneeseen kumppaneidesi kanssa voi tapahtua paljon outoja asioita. Työntekijöillä on pääsy kaikkeen, mitä teet, ja he voivat katsella sinua kameroiden kautta. Katsokaa hauskimpia pakohuoneen tarinoita, kuten työntekijät ja pelaajat ovat kertoneet: 

 • Tuhoisat pelaajat
  Työntekijä kertoo kuinka joukko pelaajia alkoi tuhota vihjeitä pakohuoneessa. Sen sijaan, että lukisivat vihjeitä tietokoneesta, he päättivät heittää sen maahan. Työntekijät pyysivät heitä lähtemään ja he palasivat seuraavana päivänä. Nämä pelaajat näyttivät oppineen oppituntinsa ja toimivat vähemmän hulluina. 
 • Nukkuva unihäiriö Ystäväryhmässä
  yksi henkilö otti kaikki esineet pöydän päälle, laski ja nukkui. Hän nukahti ja odotti muun ryhmän lopettavan tehtävät ja pakenevan huoneesta. 
 • Ditzy-soitin
  Pelin keskellä yksi pelaaja huomasi oven olevan auki. Se johti heidät huoneen toiselle puolelle. He ajattelivat, että se oli uloskäynti, mutta todellisuudessa se oli sama ovi, jolla he menivät pakotilaan. Ryhmä vain seisoi siellä ja odotti aikansa loppuvan. 
 • Salaperäisten tavaroiden laatikko
  Työntekijä antoi pelaajille laatikon laittaa tavaransa pelaamisen aikana. Puolivälissä pelin yksi pelaaja näki laatikon ja alkoi käydä läpi omia asioita. Tutkittuaan ystävänsä esineitä hän tajusi, että se ei ollut osa näkymää. 
 • Metallisyöjä
  Yksi pakohuone oli suussaan käärmeitä, joissa oli metallia. Yksi pelaaja ajatteli, että hänen piti tehdä mitä he tekivät, joten hän söi myös metallinpalan. Pelaaja tarjosi palan metallia takaisin, mutta työntekijät kieltäytyivät sanoen, että hän pystyi pitämään sen pooppaessaan. 
 • Valitettava hajoaminen
  Pariskunta otti paeta huoneen, ja he alkoivat olla eri mieltä vihjeistä. He hajosivat ja viettivät loppuajan istuen hiljaisuudessa ja yrittäessään ratkaista mysteerin omin päin. 
 • Heittotapahtuma
  Yksi nainen alkoi heittää koko pakohuoneen. Kun työntekijä kysyi, oliko hän kunnossa, hän vastasi sanoen “Voi, minä vain heitän, kun olen todella innoissani!” 

Tietoja Solid Escape Roomista

Solid Escape Room sijaitsee Helsingissä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota jännittävän seikkailun asiakkaillemme paetahuoneissamme. Huoneissamme on erilaisia ​​teemoja ja erityisiä haasteita, joita voit kohdata. Tehtävät jättävät selkärangan kihelmöimään jännityksestä. Kutsu ystäväsi ja perheesi käymään Solid Escape Roomissa tänään! Olemme tyytyväisiä tiiminrakennustoimintaan, syntymäpäiväjuhliin ja muuhun. Vieraile osoitteessa https://solidescaperoom.fi/ ja opi lisää pakohuoneistamme! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa