Solid Escape Room ensimmäistä kertaa pelaajille

Solid Escape Room ensimmäistä kertaa pelaajille

Mikä on pakohuone?

Pakohuone on peli, jossa sinun on tarkkailtava ja pääteltävä asioita ratkaistaksesi pulmia ja arvoituksia. Sinulla on yksi tunti aikaa ratkaista kaikki huoneen tehtävät voittaaksesi pelin. Fyysistä taitoa ei tarvita pelissä, vain mielesi voima.

Voit saada vihjeitä arvoituksista pelin aikana, joten täysin jumissa oleminen on erittäin epätodennäköistä. Olemme käyttäneet paljon aikaa pelien suunnitteluun niin, että ne tarjoavat laadukasta viihdettä Helsingissä.

Kuka voi pelata pakohuoneessa?

Jokainen, joka on kiinnostunut arvoituksista ja haastavista pulmista, voi pelata pakohuoneessa. Alle kouluikäisten lasten voi kuitenkin olla vaikea päästä mukaan peliin, ja on kauhuteemaisia ​​huoneita, jotka eivät sovi nuoremmille lapsille. Lisäksi pakohuonehuoneemme haastetasot on suunniteltu vastaamaan aikuisia. Kouluikäiset lapset voivat silti ratkaista pulmia yhtä hyvin kuin aikuiset (ellei parempia!)

Vanhempien on päätettävä, soveltuvatko heidän lapsensa pelaamaan pakohuoneen peleissä vai eivät. Jos annat lastesi leikkiä, suosittelemme, että ainakin yksi aikuinen seuraa lasten ryhmää pakohuonehuoneemme vaikeustason vuoksi. Yhtä huonetta, Nightmares of the Gaming Lady, ei myöskään suositella ihmisille, jotka eivät ole 15-vuotiaita pelin raskaan teeman ja juoni vuoksi.

Escape-huoneet ovat täydellinen toiminto kaveriporukoille tai kollegoille tiimihengen nostamiseksi. Mikään ei tuo ihmisiä yhteen enemmän kuin työskenteleminen ja menestyminen tiiminä.

Pelaajien määrä

Ryhmiä, joissa on 3-4 jäsentä, suositellaan pelattaessa. Pelit on suunniteltu erityisesti tietyn määrän pelaajia varten. Kuitenkin pelaaminen 2 hengen joukkueen kanssa on myös mahdollista.

Vaikka suositeltu määrä on 4 henkilöä, toivotamme silti tervetulleeksi 5 hengen ryhmät, mutta emme suosittele yli 5-jäsenisiä ryhmiä pelaamaan huoneessa, koska se voi olla täynnä. Suurille ryhmille suosittelemme jakamaan itsesi ryhmiin ja soittamaan erikseen.

Mitä sinun on tehtävä etukäteen

Saapu paikalle 15 minuuttia ennen aikataulun mukaista aikaa, jotta pelin säännöt ja juoni voidaan selittää. Vaatetusrajoituksia ei ole, ja voit pukeutua haluamallasi tavalla, koska peli ei ole fyysinen.

Klaustrofobiavaroitus

Ymmärrämme, että muut saattavat pelätä lukitsemista, joten huoneissamme et ole teknisesti lukittu huoneen sisälle. Sen sijaan peli voitetaan saavuttamalla tietty tavoite huoneen sisällä. Tarvittaessa voit väliaikaisesti poistua huoneesta käymällä wc: tä, mutta peli päättyy, jos kaikki joukkueen jäsenet lähtevät huoneesta yhdessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa