Ryhmädynamiikka pakohuonepeleissä

Ryhmädynamiikka pakohuonepeleissä

Ystävien ja perheen lisäksi Solid Escape Room viihdyttää yrityksiä, jotka etsivät virkistäviä aktiviteetteja työryhmilleen. Tilanne pakohuoneissa uskotaan ruumiillistavan ryhmätyön ja antavan johtamistaitoja, ja niihin kohdistuu aikapaineita, kuten muihinkin työhön liittyviin tehtäviin. Siksi pidetään hyvänä käytäntönä parantaa työntekijöiden ongelmanratkaisutaitoja ja ryhmädynamiikkaa.

Lisäksi ryhmäsi ei vain paranna taitojaan, vaan heillä on myös hauskaa ratkaista ongelmia. Se on win-win-tilanne!

Pakohuoneet on tutkittu ryhmä- ja käyttäytymistutkimuksissa. Loppujen lopuksi sinun ei tarvitse työskennellä joukkueiden kanssa vain työpaikalla. Koulussa tai yhteisössä henkilökohtainen osallistuminen on välttämätöntä alan yleiseen kehitykseen. Escape-huoneet ovat viihdyttävä tapa testata ja parantaa joukkueen dynamiikkaa. Lisäksi opit taitoja, joita voidaan käytännössä käyttää jokapäiväisessä elämässäsi.

Mikä on pakohuone?

Escape room on peli, jossa sinun on tarkkailtava ja päätettävä asioita palapelien ja arvoitusten ratkaisemiseksi. Lisäksi sinulla on vain yksi tunti ratkaista huoneesi kaikki tehtävät pelin voittamiseksi.

Pelissä ei vaadita fyysistä kykyä, vaan vain mielen voima. On mahdollista saada vihjeitä arvoituksista, joten täysin juuttuminen peliin on erittäin epätodennäköistä. Olemme viettäneet paljon aikaa pelien suunnitteluun niin, että ne tarjoavat laadukasta viihdettä Helsingissä.

Pelaa joukkueena

Testaa taitosi ja pelaa joukkueena pakohuoneessasi. Lukitun huoneen sisällä sinut kohdistetaan aikapaineeseen ja ilman asianmukaista koordinointia joukkue voi helposti puhkeaa koordinoimattomaan sotkuun. Tämän tyyppisten pelien aikana on helppo joutua paniikkien saaliin, mutta missä hauskaa siinä on?

Jotta voimme pelata mahdollisimman hyvin, jokaisen joukkueen jäsenen on oltava rauhallinen ja kerätty. Se, jolla on parhaat ideat, nousee johtajaksi. Luo selkeä viestintä ja roolien asianmukainen jakaminen kunkin jäsenen potentiaalin maksimoimiseksi. Suunnittelu-, havainto- ja kriittisen ajattelutaitosi ei ole parempi tapa osoittaa kuin pelissä, jossa ei ole seurauksia.

Jotta ryhmä näyttelee kunkin jäsenen parhaan suorituskyvyn, he tarvitsevat kapteenin, joka ohjaa aluksen myrskystä. Näytä johtamistaitosi analysoimalla tilannetta ja arvioimalla jokaista toimintatapaa selkeällä ja kriittisellä mielellä. Pakohuoneessa on häiritseviä johtolankoja, jotka ohjaavat sinut pois päämäärästäsi. Sinun on valittava, mitä tehdä sinulle annetuilla työkaluilla. Näytä kyky havainnoidasi ja kykyäsi ajatella laatikosta, kun olet joutunut odottamattomiin tilanteisiin pakohuoneissamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa