Mikä on tärkeintä muistaa pakohuoneissa?

Mikä on tärkeintä muistaa pakohuoneissa?

Pakohuoneen tilanteet voivat helposti mennä hallitsemattomiksi, jos jokainen menee omalla tavallaan. Ilman asianmukaista koordinointia mitään ei saavuteta. Tilanteessa, jossa aika on olennaista, henkilökohtainen työskentely pakohuoneessa on varma tapa olla ratkaisematta mysteeriä.

Joten mikä on salaisuus onnistuneelle irtautumiselle pakohuoneesta? Yksinkertainen vastaus on ryhmätyö. Laittamalla kaikki pöydällä olevat varat ja jakamalla tehtävät oikein heille sopivimman mukaan, joukkueesi pystyy toteuttamaan kaikki edessäsi asetetut esteet.

Tiimityö: Klassinen ratkaisu

On helppo sanoa, että ryhmätyö saa unelman toimimaan, mutta kuinka tarkalleen suoritat tämän? Pakohuoneessa sinut heitetään tilanteeseen, jossa on odottamattomia ja tuntemattomia tekijöitä. Vaikka tiedät juonen ytimen ja kaikki vihjeet ovat huoneessa, sinut jätetään omille laitteillesi.

Ensimmäinen asia on tutustua tilanteeseen. Ransack kaikki mitä voit ja kerää kaikki vihjeet löydät. Pidä mielessä pääongelma ja keskity kädessä oleviin muuttujiin.

Kun olet saanut tartunnan ympäristöstäsi, on aika jakaa ja valloittaa. Arvioi jokaisen tiimin jäsenen vahvuudet ja osoita heidät tehtäviin, jotka sopivat heidän kykyihinsä. Ota kaikki irti ryhmästäsi ja käytä kaikkia kykyjäsi.

Ei ole parempaa aikaa esitellä organisaatio- ja viestintätaitojasi kuin silloin, kun keksit tapaa päästä ulos lukitusta huoneesta. Muista, että vaikka näitä tilanteita on vaikea selvittää, niitä ei ole mahdotonta ratkaista. Niitä ei ole luotu joustamaan suunnittelijan kykyä luoda ratkaisematon palapeli, mutta auttamaan sinua ja tiimiäsi keksimään poikkeuksellisia tapoja ratkaista ongelmia.

Koska olet epätavallisessa tilanteessa, sinun on löydettävä epätavallinen tapa ratkaista mysteeri. Yhdistä ideoita ja tutki kaikkia mahdollisia tapoja.

Teroita ideoitasi kommunikoimalla keskenään. Palauttamalla toistensa ajatuksia voit luoda kriittisen ratkaisun, joka voi olla epätavallinen ja kättelyssä, mutta silti toimii. Joskus tarvitset vain pienen aikapaineen pakottaaksesi itsesi mukavuusalueeltasi. Ja tämä on näiden ryhmäharjoitusten tavoite. Pidä mielesi kunnossa ja parantaa samalla suhdettasi tiimin jäseniin.

Joustavuus on avainasemassa

Kriittinen ajattelu julistetaan usein ratkaisuksi kaikkiin ongelmiin, mutta Solid Escape Roomissa annamme sinulle salaisuuden: luovat ratkaisut toimivat paremmin. Asioiden katsomiseen ei aina tarvitse olla objektiivista tapaa. Keksimällä luovia tapoja korjata ongelmat, et vain hio luovuutta, mutta myös kriittistä ajattelua.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa