Solid Escape Room: Rakenna oma paetahuoneesi jo tänään!

Pakohuoneessa pelaaminen on hauskaa toimintaa, joka sopii erityisen hyvin ystävien ja perheiden nauttimiseen. Haluatko tehdä pakohuoneen itse? Jos kyllä, suosittelemme tämän blogin lukemista alla:

Tunnista yleisösi

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, ketkä osallistuvat tähän toimintaan. Sinun on valittava tarina, joka sopii pelaajille. Jos luot pakopaikkaa ystäväryhmälle, sinun täytyy miettiä erilaisia ​​elokuvia tai esityksiä, joista he nauttivat, ja valita samanlainen teema.

Esimerkiksi, jos olet luomassa pakopaikkaa matematiikkatunnilla, tarina voi olla etsivä tarina, jossa opiskelijoiden on pysäytettävä roisto. Yritä lisäksi tehdä matematiikkaan perustuvia vihjeitä.

Jos olet luomassa pakopaikkaa ystäville, jotka pitävät tieteiskirjallisuudesta, kannattaa kokeilla avaruusaihetta pakohuoneessasi. Toisaalta, jos et halua keksiä omaa tarinaa ja rekvisiitta tyhjästä, suosittelemme etsimään pakohuoneen pakettia tai mallia.

Tee tarinasi, joka sopii tilallesi. 

Muista, että jos olet pakko luokkahuoneeseen tai yhden huoneen huoneistoon, ei ole mahdollista luoda monen huoneen pakenemiskokemusta tai luonnollisen kokoista sokkeloa. Tästä syystä on parasta keskittyä aivoriippuviin vihjeisiin ja piilottaa vihjeet älykkäisiin paikkoihin.

Yritä käyttää käyttämiäsi fyysisiä resursseja. Esimerkiksi, jos sinulla on luokkahuone, jossa on kaapit tai pentuja, voit lukita ne sisälle piilottaaksesi vihjeitä tai palapelin palasia. Jos asut joskus kodissa, jossa on sisäänrakennetut kaapit, kaapit tai hyllyt, voit yrittää alkaa miettiä, miten voit käyttää niitä eduksi.

Aivoriihi joidenkin kohteiden kanssa, joita voit käyttää

Kun olet valmis tekemään avaruuteen sopivan tarinan, voit nyt ideoida joitain esineitä, joita voit käyttää vihjeisiin. Budjetistasi riippuen voit myös improvisoida ja pyytää osallistujia käyttämään mielikuvitustaan. 

Yleisimmät paikat vihjeiden piilottamiseksi ovat kirjat, laatikot, korkeiden pintojen päällä, reunat tai takkitaskut. Jos haluat tarjota enemmän haasteita, vihjeiden piilottaminen lattialaudan alle, väärennetyn seinän tai huonekalujen taakse on myös hyvä idea.

Varmista, että pakohuoneesi kestää 30-60 minuuttia.

Muista, että pakohuoneet kestävät 45-60 minuuttia. Jos kuitenkin luot ensimmäisen kerran pakohuoneen, voi olla helpompaa kohdistaa lyhyempään, noin 30 minuutin jaksoon. 

Esimerkiksi, jos olet luomassa luokkahuoneen pakotilaa, varmista, että tarina voidaan valmistaa yhden luokan aikana. Lyhyelle ja yksinkertaiselle toiminnalle 10 minuutin jäänmurtajan paetahuone on myös loistava vaihtoehto.

Toinen tapa saada pakohuoneesi kestämään 30-60 minuuttia on tekemällä tutkimusta verkossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa