Solid Escape Room: Kuinka voittaa paeta huone pelejä

ovat hauska ja jännittävä tapa nauttia päivästä ystäviesi kanssa. Sen idea tuli pako -videopeleistä, joissa ryhmä ihmisiä on lukittu huoneeseen. Pelaajien on sitten ratkaistava vihjeitä ja pulmia määräajassa, jotta he voivat paeta huoneesta. Jos sinä ja ystäväsi aiotte ottaa pakohuonehaasteen, katsokaa seuraavia vinkkejä, jotka auttavat sinua voittamaan pelin:

Vältä hylkäämistä

Ensimmäinen ja tärkein asia, jonka sinun pitäisi tehdä pelin voittamiseksi, on välttää hylkääminen noudattamalla sääntöjä. Jotkut säännöt, joita useimmat pakohuoneet toteuttavat, ovat:

  • Älä poistu huoneesta pelin alkaessa. Yleensä, kun lähdet huoneesta, et voi enää palata sisään
  • Älä ota kuvia tai videoita huoneessa ollessaan
  • Soita henkilökunnalle, jotta he voivat viedä sinut ulos huoneesta sen sijaan, että lähtisit ulos.

Jotkut ihmiset voivat olla huolissaan ajatuksesta olla lukittu huoneeseen, mutta todellisuudessa ovet eivät ole lukossa ja voit poistua milloin tahansa. Varmista vain, että soitat työntekijälle ilmoittamaan heille, että aiot hyödyntää ja välttää koko tiimin hylkäämisen.

Tarkkaile huonetta huolellisesti

Kävele ympäriinsä ja katso kaikki huoneen sisällä olevat merkit, koristeet ja huonekalut. Muista mielessäsi kaikki, mikä on mielestäsi epätavallista tai sopimatonta. Katso maljakoiden, vaatteiden, pöydän ja tuolien alle. Voit jopa avata laatikot ja kaapit nähdäksesi, onko siellä avainta tai jotain, joka voi avata osan huoneesta.

Levitä pois

Vältä parveutumista yhteen ryhmään, vaan levitä sen sijaan löytääksesi vihjeitä ja arvoituksia nopeammin. Voit kerätä yhden ryhmän, kun vain yksi palapeli on ratkaistavana. Jos olet löytänyt vihjeen etkä pysty ratkaisemaan sitä itse, välitä se jollekulle muulle äläkä vietä liikaa aikaa sen kanssa. Jos he eivät myöskään pysty ratkaisemaan sitä, voi olla aika pyytää vihje oppaaltasi.

Järjestäytyminen

Aina kun sinä tai muut tiimin jäsenet löytävät vihjeitä ja avaintietoja, yritä järjestää ne yhdelle pöydälle huoneen keskeiselle sijainnille, johon koko joukkue pääsee. Ryhmittele asiat, jotka liittyvät toisiinsa, ja merkitse muistiin, mihin ne alun perin sijoitetaan. 

Järjestäytyäksesi lisää yksi henkilö, joka seuraa, mistä kukin esine löytyy. Erota myös jo käytetyt esineet tai vihjeet niistä, joita ei vielä käytetä. Huomaa kuitenkin, että joitain esineitä voidaan käyttää useammin kuin kerran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa