Solid Escape Room: 3 yleisintä pakohuonevirhettä

simulaatiot ovat yksi parhaista tavoista viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Skenaariot edellyttävät, että kaikki tekevät yhteistyötä, ajattelevat kriittisesti ja keskittyvät vallitsevaan tilanteeseen. Sinun on työskenneltävä yhdessä saavuttaaksesi aikarajoitetun, yhteisen tavoitteen-paeta huoneesta yhdessä yhtenä kappaleena.

On kuitenkin tapauksia, joissa innostuit liikaa jättämällä muut ihmiset taakse. Unohdat olevasi tiimissä ja näet joukkuetoverisi vastustajina pikemminkin kuin liittolaisina. Tai ehkä paine nousee päähäsi liikaa, jotta alat menettää viileyttäsi. 

Täällä Solid Escape Roomissa annamme sinulle lyhyen oppaan pakohuoneiden ässästä. Jos haluat paeta mahdollisimman pian ja saada korkean pistemäärän samalla, tee seuraavat yleiset virheet, joita kannattaa välttää:

Ei kommunikointia tai yhteistyötä

Pakohuoneiden osalta viestintä on tiimityön perusta. Sinun on jätettävä kilpailuhenkisi syrjään ja luovutettava kaikki hyvät ideasi avoimesti. Keskustele joukkuetovereidesi kanssa, jaa havaintosi ja löydä yhteinen perusta, jossa voit toteuttaa ryhmän ideat täydellisesti. 

Muista, että sinulla on vain vähän mahdollisuuksia voittaa, jos et tee yhteistyötä ja kommunikoi tiimin kanssa. Välttääksesi tämän virheen, yritä keksiä strategia mahdollisimman pian. Älä pelkää ajatella ajatuksiasi ääneen ja kertoa muille seuraavasta liikkeestäsi.

Paineenparhaaksi Sinusta

antaminenYksi syy siihen, miksi useimmat ihmiset välttelevät pakohuoneita, johtuu uskomattomasta paineesta, jonka he antavat sinulle. Tämä on myös tärkein syyllinen, miksi joukkueet usein häviävät tai saavat erittäin alhaisia ​​pisteitä. Se estää sinua ajattelemasta suoraan tai pysyä rauhallisena, kun päätät liikaa ajatella kaikkia löytämiäsi vihjeitä. 

Pakohuoneiden ei kuitenkaan tarvitse aina olla stressaavia. 60 minuutin kuluessa, jonka yrität paeta, voit olla luova, lapsellinen ja vain pitää hauskaa. Älä katso kelloa liikaa ja juhli voittojasi, olivat ne kuinka pieniä tahansa. 

On myös hyvä idea koskaan kiirehtiä peliä. Jos teet niin, saatat päätyä väärinymmärrykseen ohjeiden kanssa ja unohtaa vihjeet. Päästä irti ja pidä hauskaa!

Älä seuraa vihjeitä

Joka kerta, kun löydät vihjeen, palapelin tai arvoituksen, pidä siitä kiinni ja pidä ne yhdessä paikassa. Vaikka suosittelemme keskittymään pelin hauskaan osaan, sinun on silti otettava se vakavasti. Seuraa mahdollisuuksien mukaan vihjeitäsi ja muista, mistä löysit ne. Tämä auttaa sinua selvittämään myöhemmin pelissä, miten se on hyödyllistä paeta huoneesta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa