Kiinteä pakohuone: Yhteiset pakopaikka-palapelit

Escape RoomEscape Room on, kuten nimestä voi päätellä, peli, johon täytyy paeta huoneesta. Jokaisella pelillä on tarina ja aikaraja. Sinun täytyy paeta huoneesta, muuten sinulla on huono loppu ja menetät.

Kuinka voitat? Etsimällä vihjeitä ja ratkaisemalla pulmia. Huomaa kuitenkin, että pulmiin ei ole helppoa etsiä ratkaisuja. Siksi Solid Escape Room on koonnut luettelon palapeleistä, joita sinun on varottava.

Numerot ja tekstipulmat

Etsi kohteita tai alueita, joissa on epätavallisia numeroita tai kirjaimia / sanoja. Mahdollisuudet ovat, että ne ovat vihjeitä siitä, miten voit paeta. Tähän luokkaan kuuluu kuitenkin erilaisia ​​pulmia.

Matematiikan peruspalapelit tai pulmaratkaisut – Vaikka et tarvitsisi paljon matematiikan taitoja näihin, sinun on ehkä koottava numeroita.

Yhtälöt – Nämä ovat parhaita tapoja piilottaa ratkaisuja ja vihjeitä. Etsi matemaattisia symboleja huoneen toiselta puolelta ja katso, onko ongelmia ratkaistavissa. Saatat myös joutua huomioimaan, että symbolit saattavat todella puuttua. Sinun on ehkä lisättävä ne saadaksesi vihjeesi.

Ristisanatehtävä ja puuttuvat kirjaimet – Jos tarvitset sanaa vihjeeksi, saatat joutua ratkaisemaan pulman saadaksesi vastauksen. Saatat joutua ratkaisemaan ristisanatehtävän tai järjestämään sekaisin kirjaimet.

Fyysiset palapelit

On myös tilanteita, joissa palapelit tarvitsevat fyysistä voimaa eikä vain mieltä. Esimerkiksi sinun on ehkä siirrettävä pukeutuja nähdäksesi seuraava huone tai poistettava köyden solmu. Etsi asioita, jotka näyttävät olevan väärässä paikassa. Huomaa kuitenkin, että joidenkin huoneiden ei tarvitse muuttaa mitään. Tarkista säännöt huolellisesti.

Yhdistelmäpalapelit

Olet ehkä ajatellut, että seinällä olevat numerot ovat yksinkertainen yhtälöpalapeli, mutta se olisi voinut olla looginen palapeli, jossa joudut korvaamaan jotain päästäksesi oikeaan vastaukseen.

Jopa vastauksen saamisen jälkeen saatat joutua käyttämään toisenlaista pulmaa sen ratkaisemiseksi. Älä epäröi kokeilla erilaisia ​​asioita. Ajattele laatikon ulkopuolella! Escape Room on tiimityö, joten pyydä perhettäsi tai ystäviäsi heidän panoksestaan. 

Piilotetut esineet

Kaikkiin mysteeri- ja paeta-tyyppisiin peleihin löytyy aina piilotettuja esineitä. Ne voivat olla vihje tai pala palapeliä, jonka sinun on ratkaistava. Varmista, että tarkistat kaikki huoneen nurkat.

Jos laatikoita, kaappeja ja hyllyjä on, tarkista ne, mukaan lukien paperien ja kangaspalojen alla. Tarkista myös jotkut kirjat, varsinkin jos niillä on merkkejä siitä, että ne ovat osa huoneen tarinaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa